Dogodki in novice

Involve me & I learn DAN

V petek, 27. 11. 2015, smo dijaki 2. D oddelka organizirali Involve me & I learn DAN – dogodek, na katerem smo dijakom in profesorjem naše šole predstavili naš projekt Erasmus+ Involve me and I learn. Na isti dan so podoben dogodek organizirali tudi na ostalih petih šolah, ki so sodelovali v projektu. Več o tem si lahko preberete na uradnem blogu projekta.

Odločili smo se, da se organizacije lotimo nekoliko drugače – želeli smo vključiti mimoidoče. Pripravili smo 6 plakatov z informacijami o sodelujočih državah, izobesili zastave držav in logotipe projekta ter pripravili kviz o vsaki državi. V petek med glavnim odmorom so se mimoidoči ustavili pri kateremkoli panoju, odgovorili pravilno na zastavljeno vprašanje in si s tem prislužili nekaj sladkega – pripravili smo jim nekaj tipičnih sladic iz posameznih držav. Dijaki 2. D smo se od ostalih dijakov ločili s pomočjo priponk, ki smo jih pripravili zgolj za to priložnost. Glede na odzive tako dijakov kot profesorjev menimo, da je bil dogodek zelo uspešen; pa tudi mi, kot organizatorji, smo se zabavali. O dogodku smo posneli kratek video, ki si ga lahko ogledate na povezavi:

Posterji o posameznih državah so bili na ogled še ves teden, tako da so si vsi zainteresirani dijaki in profesorji lahko prebrali kaj več o sodelujočih državah.

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka