Vpis

Vpis – informacije za bodoče dijake

Ta kategorija je namenjena našim bodočim dijakom. Upamo, da boste v njej našli vse kar vas zanima v povezavi z vpisom, informativnimi dnevi, omejitvah in rokih za oddajo dokumentov in da boste hitro dobili vse želene informacije.

Vpis za šolsko leto 2023/24

Na 168 prostih mest v šestih oddelkih se je prijavilo 188 kandidatov. Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je soglašalo z našim predlogom, da oblikujemo nadnormativne oddelke, kar nam omogoča, da vpišemo vse prijavljene kandidate.

Vse pomembne informacije lahko spremljate tudi na naši spletni strani, če pa imate še kakšno vprašanje pa lahko pišete na vpis@gimvic.org, ali pokličete na telefonsko številko 01 244 70 03.

Vičan za en dan!

Postopek vpisa

Tudi v letošnjem šolskem letu smo na Gimnaziji Vič organizirali dan odprtih vrat z naslovom Vičan za en dan! Dogodek je namenjen osnovnošolcem, ki razmišljajo o vpisu na našo šolo oz. splošno gimnazijo in bi radi izkusili potek dneva gimnazijca.

Nadaljuj branje »

Omejitev vpisa 2022

Na 168 prostih mest v šestih oddelkih se je prijavilo 206 kandidatov. V obeh krogih izbirnega postopka smo vpisali do 186 kandidatov. V prvem krogu izbirnega postopka smo vpisali 168 kandidatov. Spodnja meja v prvem krogu je bila 171 točk. V drugem krogu pa je bila spodnja meja 170 točk.

Kratka promocijska filma, ki so ju pripravili naši dijaki