Dogodki in novice

Ekskurzija v Barcelono

Med jesenskimi počitnicami smo se odpravili na ekskurzijo v Barcelono. Na poti smo si ogledali vasico Eze (parfumerija Fragonard), Nico (največje mesto na Azurni obali), Aix en Provance ( mesto fontan, dela Paula Cezana), Carcassone, kjer se nahaja najbolj ohranjeno dvojno obzidje v Evropi. Po prihodi v Španijo smo si ogledali Barcelono, Montserrat, ki je katalonska sveta gora, tam pa se nahaja tudi odličen Montserraški muzej z deli španskih in francoskih slikarjev. Ko smo se vračali, smo si v Figuerasu ogledali muzej Salvadorja Dalija, se zopet ustavili v Nici ter si zadnji dan ogledali slikovito mestece Sirmione ob Gardskem jezeru.

Celotno potovanje smo imeli čudovito vreme, dijaki so bili enkratni, tako, da je bilo vzdušje res odlično. Povedali so, da se jim je zdelo vse zelo zanimivo in poučno. Tudi vodička je bila zelo skrbna in je povedala veliko zanimivosti.

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka