Dogodki in novice

Dijaški tabor 2006

Bilo je hladno deževno jutro, ko se je 37 dijakov iz Gimnazije Vič zbralo ob šoli in se zaspano ter počasi stekalo v avtobus. Bolj smo bili na zahodu, lepše vreme je bilo in ko smo po dobri uri vožnje prišli na Debeli Rtič, mesto kjer je v ponedeljek in torek, 18. in 19. septembra potekal tabor Dijaške skupnosti Gimnazije Vič, nas je pozdravilo toplo sonce.

Počasi smo se nastanili v sobe in takoj začeli s sestanki, ki jih je v večini vodil naš presvetli vodja, Čemži, ter seveda profesorji, ki so nas spremljali (Alenka Krapež, Andrej Domajnko, Tadeja Rudolf Vahtar in Matjaž Poljanšek). Dan je večinoma potekel ob sestankih in njim sledečih odmorih, večer pa smo zaključili z druženjem in petjem ob kitari (nekateri bolj, nekateri manj).

V torek pa smo še zaključili s predstavitvami, imeli nekaj prostega časa ter se odpravili na avtobus nazaj v Ljubljano, kamor smo prispeli okoli 17:30. Za zaključek lahko samo rečem, da mi je osebno bil tabor zelo zabaven in konstruktiven, ter mislim, da smo naredili dober tim, ki bo lahko dobro sodeloval in prispeval šoli še nekaj s strani dijakov.

Tukaj je nekaj slikovnih utrinkov iz tabora:

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka