Dogodki in novice

Božično novoletni gala ples

15. decembra se je na gimnaziji odvijal gala božično novoletni ples.

Zamisel se je porodila že septembra in priprave so se odvijale vse do dneva D vključno s plesnimi vajami, ki sta jih vodila bivši dijak Matija Šteblaj in njegova plesna partnerka Marina Kovač. Prvoten namen plesa je bil seveda zabava dijakov, med drugim pa smo s plesom želeli doseči tudi to, da bi se standardni plesi spet vrnili med dijake kot način zabave.

Priprave, vabila in urejanje dvorane so pričakovanja še dvigovali, plesni večer pa jih je izpolnil v celoti. Dijaki smo neizmerno uživali in vsi že komaj čakamo naslednji ples! Upamo, da bo od zdaj naprej ples postal del šolske tradicije.

Organizatorji in pobudniki: Pia Potočnik, Ines Knežević, Rok Milavec, Nik Podboj, Una Haznadar. Uspešni izvedbi pa gre zahvala še našemu hišniku Franciju,Timu, Nejcu, Metki in celi ekipi dijaške in ravnateljici, ki nas je pri tem projektu podprla! Za sladke priboljške se zahvaljujemo g. Matjažu Magajni iz Pekarne deveta vas.

Verjamemo, da so bili tudi naši učitelji Matjaž Poljanšek, Nejc Marinič, Tadej Legat in Mojca Kosi brez katerih ne bi mogli organizirati tega plesa, zadovoljni.

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka