Dogodki in novice

Kosilo v šoli v času pouka na daljavo

Od srede, 11.novembra, dalje bodo naši kuharji začeli pripravljati kosila, ki jih bo možno prevzeti v šoli. K naročilom smo povabili dijake in tudi njihove družinske člane.

Kar nekaj posameznikov in družin se je že odzvalo. Prevzem kosila bo v nepovratni (biorazgradljivi) embalaži v atriju šole med 13:30 in 15:00. Cena kosila za dijake je 3,40 €, enaka kot v času pouka v šoli, za družinske člane ali morebitne druge zunanje naročnike pa je 3,91 € (z DDV). Informacije o naročilu, jedilniku in izbiri obrokov najdete na področju Šolska prehrana.

Starši dijakov, ki so upravičeni do brezplačnega toplega obroka v času šolanja na daljavo (pogoji), izpolnijo prijavo na brezplačni topli obrok, dostopno na https://forms.gle/CTm7rW9FZkemQ5wF9. Dijaki, ki živite v bližini Gimnazije Vič, boste kosilo lahko prevzeli na šoli in tedensko izbirali vrsto obrokov (več informacij na področju Šolska prehrana). Če ste oddaljeni, bo šola posredovala vaše podatke občini, v kateri imate stalno bivališče. Z občine vas bodo obvestili, kje lahko prevzamete topli obrok.