Dogodki in novice

Koncert Musicals@Vič 2019

Po lanskem uspešnem nastopu, se je 23. januarja 2019 v mali dvorani Gimnazije Vič odvil že drugi koncert pesmi iz izbranih muzikalov Musicals@vič. Dogodek so organizirali dijaki Alja Anžlovar, Sara Bradeško, Katja Kalin, Andrea Megan Sustič in Žiga Štrukelj. Uro in pol dolg kulturni dogodek je vključeval raznovrstne točke iz klasičnih in tudi manj poznanih broadwayskih muzikalov.

Publika je lahko uživala v s srcem odpetih melodijah pesmi I Could Have Danced All Night iz muzikala My Fair Lady, v živahni plesni koreografiji točke America iz muzikala West Side Story, program pa je zajemal tudi zborovske točke kot sta I Will Follow Him iz muzikala Sister Act in Be Our Guest iz muzikala Beauty and the Beast. Pod soji žarometov so vse izvedene točke izkazovale izjemne vokalne, plesne in igralske sposobnosti tako dijakov iz vseh štirih letnikov kot tudi nekaterih bivših dijakov Gimnazije Vič.

Nastope so popestrili pisani kostumi, make-up, pričeske in pripomočki. Ves trud je bil prav tako kot lani poplačan z glasnim aplavzom nabito polne dvorane, ki so se mu pridružile še stoječe ovacije, zato se ekipa navdušencev že pogovarja o programu za naslednje leto.

slika0 slika1 slika2 slika3 slika4 slika5 slika6 slika7