Dogodki in novice

Noč Čarovnic

24. oktobra smo na Gimnaziji Vič obeležili prihajajočo Noč čarovnic... Dijaki 1. F in 2. F ter dijaki, ki obiskujejo ure višjega nivoja angleščine, so prispevali k vzdušju s svojimi dekoracijami. Miha Papič, Maks Adamek in Matija Tomc (dijaki 3. F) so sooblikovali program večera z recitacijami; vsi dijaki, ki so se dogodka udeležili, pa so prav tako prispevali k res nepozabnemu vzdušju z zavzetim spremljanjem programa in s sodelovanjem pri kvizu. Člani angleškega knjižnega kluba so skupaj z mentorjema pripravili razstavo knjig, ki so na voljo v knjižnici Gimanzije Vič; nekateri dijaki pa so tudi predstavili knjige, ki so jih še prebrali in bi jih radi priporočili še drugim dijakom v branje.

Dogodek je potekal v zelo prijetnem vzdušju, ob dobri hrani in pijači, in že zdaj se veselimo organizacije dogodka ob praznovanju božiča.

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka