Dogodki in novice

Poklicni maraton

V ponedeljek 21.1. in v četrtek 24.1. je potekal za dijake četrtega letnika Gimnazije Vič poklicni maraton, na katerem so predstavili svoje programe predstavniki 19 fakultet in ene akademije.

V ponedeljek so se predstavili: Fakulteta ta arhitekturo, Fakulteta za varnostne vede, Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za družbene vede, Fakulteta za farmacijo, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Biotehniška fakulteta, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Filozofska fakulteta in Zdravstvena fakulteta.

V četrtek pa: Pravna fakulteta, Veterinarska fakulteta, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Pedagoška fakulteta, Ekonomska fakulteta, Fakulteta za matematiko in fiziko (fizika), Fakulteta za elektrotehniko, Fakulteta za matematiko in fiziko (matematika), Medicinska fakulteta, Fakulteta za šport in Javni sklad RS (štipendiranje in študij v tujini).

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka