Dogodki in novice

Pouk maturantov po 18. maju

Spoštovane maturantke, spoštovani maturanti,

Veseli smo, da se lahko končno vidimo v šoli. Verjamem, da ste odgovorno sodelovali v pouku na daljavo in ste na maturo že sedaj dobro pripravljeni. Vseeno pa menim, da je dobrodošlo, da boste lahko v šoli pred začetkom maturitetnih izpitov o maturitetni snovi spregovorili s svojimi profesorji.

Hkrati bo to tudi vaja, kako se vesti v šoli v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenje virusa.

mag. Alenka Krapež, ravnateljica

Priprave na maturo bodo v šoli potekale od 18. do 29. 5. 2020 po prilagojenem urniku maturitetnih predmetov. Maturitetne skupine in razrede smo razdelili zaradi upoštevanja medosebne razdalje.

Prva šolska šolska ura se bo začela ob 9.00. Na naši spleni strani si v rubriki Pravilniki in obrazci poglejte Dopolnila šolskega reda Gimnazije Vič v času epidemije, kjer so natančnejša navodila. Tam je tudi objavljena Izjava polnoletnega dijaka pred vstopom v šolo/pristopom k maturi ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19, ki jo boste izpolnjeno in podpisano oddali prvi dan prihoda v šolo.

Prilagojen urnik je objavljen v forumu na uvodni strani spletne učilnice. V spletni učilnici posameznega izbirnega predmeta pa je objavljeno, kateri dan ima dijak določen izbirni predmet. Skupine pri obveznih maturitetnih predmetih se delijo na pol po abecedi. Prva polovica po abecedi je 1. skupina oddelka, druga polovica po abecedi je 2. skupina, razdelitev pa je zapisana tudi v urnikih.

Lahko se prijavijte na malico do 14. 5. 2020 do 9.00 ure na elektronski naslov prehrana@gimvic.org.