Dogodki in novice

»Ta pravi Vičan, pravi ključar.«

V torek, 18.5. 2010, je v šolski telovadnici 7. šolsko uro potekala predaja ključa, ki jo je organiziral (tako kot lani) 4.b. Vse skupaj se je malo zavleklo, ker se je vmes vrinilo še kosilo, zaradi česar so potem kuhinjo tudi zaprli. In predaja se je začela. Zbralo se nas je kar nekaj in tudi tekmovalci so počasi prikapljali na prizorišče.

n borba za nadvlado, čast in slavo se je pričela. Prvi izziv: čim bolje zapeti eno izmed uvodnih skladb otroških risank. In definitivno je vse navdušil 3. d s svojo operno izvedbo čebelice Maje. Tekmovanje pa se je ( po pričakovanjih) prelevilo tudi v show »Vič ima talent«. Videli smo vse od hoje po rokah, »akrobatskih točk«, plesa vseh zvrsti, kvačkanja in pasjega kosmatinca.

Po treh igrah so se tri najboljše ekipe (3. c , 3. e, 3. f) uvrstile v finale, kjer so s svojim znanjem morali rešiti matematično enačbo, ki je pokazala pot do ključa. Najhitrejši so bili 3. f, s čimer so prevzeli vodstvo in dobili za eno leto v najem ključ Gimnazije Vič. Še enkrat čestitke.

Anja 1.a

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka

Avtor fotografij: Žiga Brenčič