Dogodki in novice

Spoznavni tabor

Dijaki prvega letnika, njihove razredničarke in izvajalci dejavnosti, smo prve dni septembra preživeli dva dneva na Jezerskem in spoznavali sebe in drug drugega. Odkrivali smo kaj zmoremo in koliko se poznamo, kdo so naši sošolci, kakšne so naše razredničarke in kaj od nas pričakujejo spremljevalci.

Dvodnevni spoznavni tabor je potekal v prelepem okolju gora in vreme je bilo na naši strani, tako, da smo lahko izpeljali vse aktivnosti v naravi. Naši spremljevalci so nam pripravili pohod, sami pa smo se preizkusili v pripravi tabornega ognja in pečenja kruha. Na planoti smo preizkušali kakšen je odmev v naših planinah in vse skrbno zabeležili in dokumentirali. Spoznavali smo pravila preživetja v naravi in pomen zvezd.

Odkrivali smo kaj vse zmoremo miže, koliko se poznamo in koliko smo pripravljeni povedati o sebi, komunicirali smo verbalno in neverbalno. Pripravili smo predstavitev razreda, zapeli himno, izdelali pravila razreda, grb, spoznavali pomen ekološkega vedenja in ohranjanja narave.

Vreme je bilo prekrasno, hrana odlična, postelje udobne, pogled na planine pa prekrasen. Spremljevalci so bili prijazni, samo domov smo prišli zelo utrujeni. Spoznavni tabor vsem bodočim prvošolcem toplo priporočamo…

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka