Dogodki in novice

Spoznavni tabori 1. letnikov na Pokljuki

Na Gimnaziji Vič že več kot dve desetletji ob začetku šolskega leta izvajamo spoznavne tabore; letos so potekali v osrčju neokrnjene narave vasi Goreljek in njeni okolici.

Novo vpisani Vičani in Vičanke so ob številnih aktivnostih na prostem tkali prijateljske vezi in ustvarjali razredne skupnosti. Vreme nam je bilo naklonjeno, zato se je tabor že tradicionalno pričel s pohodom, kjer so dijaki lahko uživali v čudovitih pogledih z Blejske koče oziroma s Planine Zajamniki. Razredne improvizacijske in sodelovalne delavnice so poskrbele, da so urili koncentracijo, usklajenost, sodelovalno delo in umetniško izražanje. V okviru razrednega projektnega dela so ustvarili pesmi, basni, maskote, zemljevide in posneli kratke filme. Seveda pa so ob večerih zagoreli tudi taborni ognji, s katerih je zadišalo po sveže pečenem kruhu, ki so ga zamesili dijaki sami.

slika0 slika1 slika2 slika3 slika4 slika5 slika6 slika7 slika8 slika9 slika10 slika11 slika12 slika13 slika14 slika15 slika16 slika17 slika18 slika19 slika20 slika21 slika22 slika23 slika24 slika25 slika26