Dogodki in novice

Tekmovanje za najlepše okrašeno učilnico

Tekmovanje za najlepše okrašen razred je tudi letos na šolo prineslo prav posebno praznično vzdušje!

Veseli nas, da so dijaki učilnice okrasili v tako velikem številu, vendar je na koncu lahko zmagovalec le en razred in ta čast je letos pripadla 1.E!

Obrazložitev ocenjevalk:

Pri božičnem ocenjevanju sva upoštevali tri tradicionalne kriterije: barvna usklajenost, izvirnost in splošen vtis

Izredno naju je razveselilo, ko sva prišli v razrede, kjer so prikupni skupki prazničnih barv prikladno sovpadali in razredu dajali prijazen božični pridih.

Naslednji pomemben kriterij, ki sva ga upoštevali, je bil izvirnost postavljenih okraskov in nenazadnje sva presodili tudi, kakšno je splošno vzdušje v razredu, kjer dijaki preživljajo predpraznične dni.

Na koncu je v ožji izbor prišlo več razredov, za to sva zmagovalnega izbrali na podlagi količine truda, ki so ga vložili v okraševanje (ročna izdelava) in trajnost okraskov.

Iskrene čestitke 1.E, ki se je s prikupnimi snežinkami in božično obarvanimi vrtnicami najbolj unikatno prebil na sam vrh vičanskega Parnasa!

Ela Potočnik in Urša Neubauer, prof.

slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka slika dogodka