Dogodki in novice

Dobrodelno zbiranje igrač

ekipa

Letošnjo akcijo zbiranja organizirajo dijaki iz skupine za pripravo Ekoindeksa Gimnazije Vič (kontaktna oseba Meta, 3. f), vsi pa ste lepo vabljeni, da se zbiranju v čim večjem številu pridružite in na ta način pripomorete k obdarovanju in razveseljevanju tistih otrok, ki brez takšnih dobrodelnih akcij ne bi bili deležni uresničevanja Miklavževih želja.

K sodelovanju v letošnji akciji zbiranja smo povabili tudi druge šole, da na enak način prispevajo k veselju številnih malčkov v njihovih okoljih. Gimnazija Ormož, Prva gimnazija Maribor, Gimnazija Ravne na Koroškem, Gimnazija Veno Pilon Ajdovščina in Gimnazija Črnomelj. Igrače, ki jih boste namenili otrokom bomo zbirali v kabinetu Sonje Artač (V. etaža), vse dni akcije. Po zaključku akcije bomo zbrane igrače izročili predstavnikom dobrodelnih humanitarnih organizacij, ki bodo enako kot lani poskrbeli, da bo Miklavž na prireditvi otroke tudi obdaroval. Vse dodatne informacije in odgovore na morebitna vprašanja lahko dobite na e-naslovu: sonja.artac@guest.arnes.si ali vsak dan osebno.

Naj naše skupno delo prinese čim več nasmeškov, veselih iskric pričakovanja in uresničenih želja malčkom, ki jim bomo podarili tisto, kar vsako otroštvo naredi lepše, igračo, podarjeno iz srca in z najlepšimi željami.

V pričakovanju vašega odziva vas lepo pozdravljamo dijaki skupine za pripravo Ekoindeksa Gimnazije Vič in mentorica Sonja Artač