Dogodki in novice

Dogodki

Življenje Gimnazije Vič sestavlja množica dogodkov: drobnih in takih, kjer sodelujejo dijaki, učitelji in drugi strokovnjaki iz cele Slovenije in drugih držav. V tej rubriki jih želimo predstaviti tudi vam. Dogodke lahko tudi razvrstite po času ali po abecedi s klikom na gumba desno spodaj.

Medgeneracijsko sodelovanje

Prav blizu naše šole deluje Dnevni center aktivnosti za starejše Ljubljana. V duhu medgeneracijskega sodelovanja smo se z veseljem odzvali njihovemu povabilu, da bi naši dijaki sodelovali na prireditvi, ki so jo pripravili ob kulturnemu prazniku.a

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

Predstavitev Gimnazije Vič na OŠ Vič

Dijaki Tjaž Šepec, Marko Možina, Dren Dolničar in Jon Mikoš, vsi iz 3.c oddelka, so pod mentorskim vodstvom Maje Gerden, prof. in Sonje Artač, prof. izjemno uspešno predstavili Gimnazijo Vič na tržnici poklicev, ki je 6. 2. 2018 potekala na Osnovni šoli Vič.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

Predstavitev Gimnazije Vič na OŠ Ig

V četrtek, 18.1.2018, je potekala predstavitev srednjih šol na OŠ Ig. Našo gimnazijo so predstavili dijaki Manca Črnič, 1.f, Matija Debeljak, 1.a in Zala Prošenički, 2.a, pod mentorskim vodstvom Maje Gerden, prof.

Nadaljuj branje »

Državno računalniško tekmovanje Bober

Dan poezije na Gimnaziji Vič

Anatol Štern na Gimnaziji Vič

Panjske končnice

Ekipa odbojkaric Gimnazije Vič osvojila 3. mesto v finalu srednjih šol Ljubljane

Ekipa viških strelcev osvojila 1. mesto

Dijaška božično novoletna prireditev

Božično novoletni gala ples

Predavanje Vida Kocijana

Za otroški nasmeh

Če želiš več dogodkov, pojdi v arhiv.