Dogodki in novice

Dogodki

Življenje Gimnazije Vič sestavlja množica dogodkov: drobnih in takih, kjer sodelujejo dijaki, učitelji in drugi strokovnjaki iz cele Slovenije in drugih držav. V tej rubriki jih želimo predstaviti tudi vam. Dogodke lahko tudi razvrstite po času ali po abecedi s klikom na gumba desno spodaj.

– D –

Dijak Gimnazije Vič, Erazem Stonič osvojil naslov ime tedna na Valu 202

Erazem Stonič je mladi raziskovalec in inovator, ki vsa štiri leta izobraževanja na naši gimnaziji dosega imenitne uspehe na področjo raziskav učinkovitosti delovanja rastlinske čistilne naprave, ki jo je nadgradil z inovacijo, solarnim dezinfektorjem, ki omogoča čiščenje vode iz rastlinske čistilne naprave do pitne vode, ki ustreza kriterijem po najvišjih standardih za pitno vodo.

Nadaljuj branje »

– G –

– I –

Izmenjava s Srbijo

Skupina dijakov Gimnazije Vič se je od 9.-12. 3. 2017 udeležila prve izmenjave, ki je potekala med našo gimnazijo in X. Gimnazijo Mihajlo Pupin iz Beograda.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– K –

Kuba 2017

V času zimskih počitnic, od 25. 2. 2017 do 5. 3. 2017, je 43 dijakov Gimnazije Vič odpotovalo na Kubo, kjer so preživeli nepozabni teden in za nekaj časa odmislili mrzlo evropsko zimo.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– M –

– N –

– O –

– P –

POVEZANI – v iskanju rešitev

20. 3. 2017 so dijaki in dijakinje UNESCO kluba v okviru projekta POVEZANI – v iskanju rešitev z dijaki naše partnerske šole iz Španije razmišljali o globalnih problemih v sodobnem svetu, s katerimi so se španski gostje lahko zelo dobro identificirali.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– S –

Svetovna noč knjige 2017

Angleški knjižni klub Gimnazije Vič vsako leto obeleži svetovno noč knjige z različnimi prireditvami in se tako pridruži številnim ustanovam in posameznikom širom po svetu, ki želijo poudariti pomen kakovostne literature in branja.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– U –

– V –

– Z –

Če želiš več dogodkov, pojdi v arhiv.